kwaliteitsbeoordeling jonge paarden zeer succesvol

Onder grote belangstelling werd afgelopen vrijdag de kwaliteitsbeoordeling jonge paarden onder het zadel verreden onder toeziend oog van juryleden Edwin Langevoort en Jannes Klock, de vervangers van Erik Naberink en Loes Corsel die wegens omstandigheden waren verhinderd. Bij de 4 jarige springpaarden was er geen twijfel mogelijk over de winnaar; Rens Rovers en Henrique (Dakar VDL) wonnen met 79 punten. Rob Kappert mocht zich met zijn Hemerald als tweede opstellen met een puntentotaal van 75,5. Daan Schipperijn werd derde in het zadel van Hermitage VDP met 73,5.
Bij de 5 jarige springpaarden ging Nacy Draber aan kop met een volle zus van deze Hermitage; Grand Cru VDP (Ukato). Met een puntentotaal van 81.5 mocht zij het oranje lint in ontvangst nemen. Als tweede enidigde Gerdi de Munnik met de sympathieke Giselle. Rens Rovers behaalde met Galapagos de derde plaats. De rubriek dressuurpaarden werd in handicap beoordeeld; Violetta van de Pol wist de jury te overtuigen met Gucci VDP. Mooi tweede werd Annabel Rootveld met Happy Feet.

12794594_592795817539796_1871419835518968687_n