Jury dressuur paarden zijn bekend.

De juryleden die de dressuurpaarden komen beoordelen zijn Gert van den Hoorn & Bart Bax!

Gert van den Hoorn heeft in Kootwijk zijn eigen paarden-accommodatie waar hij les geeft, paarden traint en waar je ook naartoe op vakantie kan met je paard. Gert heeft in de afgelopen jaren naast het runnen van zijn eigen bedrijf, o.a bij het KWPN verrichtingsonderzoek als testruiter bij de dressuur gereden en heeft in de selectiecommissie gezeten van het WK jonge paarden. Ook jureert hij geregeld bij de Pavo cup of KWPN hengstencompetitie.

Bart Bax heeft in het verleden meerdere paarden in de Lichte tour & Grand Prix uitgebracht. In Ede heeft Bart zijn eigen trainings-stal.Naast het zelf rijden is Bart o.a actief als regiotrainer van KNHS trainersplatform, instructeur bij de KNHS van de hogere kader opleidingen, jurylid t/m Lichte Tour en is hij ook regio inspecteur KWPN van afdeling Gelderland.

Wij zijn heel blij dat we deze 2 zeer vakkundige juryleden bereid gevonden hebben om op 27 maart bij ons de dressuurpaarden te komen beoordelen!