Grandorado’s bovenaan

Grandorado was met 6 nakomelingen hofleverancier bij de 3-jarige springpaarden en leverde als zodanig de nummer 1 Lacosta (mv Vancouver) en runner-up Love de Vie (mv Vigo d’Arsouilles)Lacosta is in eigendom van Martijs de Haan en werd eerder dit jaar op de KWPN hengstenkeuring door mede-eigenaar Team Nijhof voorgesteld. Helaas liet hij daar niet de verrichting zien zoals gisterenavond in Heeten. Zowel voor techniek, afdruk als bascule ontving hij een 9 van juryleden Dirk Reijne en Arjen Vos, en mocht hij zich als overall winnaar van de avond opstellen. De statiedeken werd aangeboden door LC Horseware, en Stal Brinkman stelde een kortingsbon van 450,- beschikbaar. Als 3e eindigde de zeer fraai gemodelleerde Hermantico nakomeling Larensos (mv Diarado)De kwaliteit bij de 3-jarigen was goed, bij de 4-jarigen waren er geen uitschieters. Nummer 1 werd daar Krenzel Cara (v. Dakar VDL), gevolgd door Kafu (v. Zambesi. De winnaar van deze rubriek ontving een statiedeken gesponsord door Equifirst en een kortingsbon van 225,- aangeboden door Team Nijhof.Bij het vrij bewegen werd de lichtvoetige Dream Boy – nazaat Lavita (mv Johnson) gekroond tot winnares van de rubriek. De merrie is gefokt en in eigendom van Gerrit Bronsvoort. Ook hij mocht rekenen op een kortingsbon van 225,- van Team Nijhof en een statiedeken van VMB.Hengstenhouderij Reilink stelde een dekking van de hengst Marlon ter beschikking welke verloot werd onder alle deelnemers; J. den Butter ging met deze prijs naar huis.Alle deelnemers ontvingen van het bestuur een foto gemaakt door BecaShots.In totaal werden er 30 springpaarden en 4 dressuurpaarden beoordeeld, de publieke belangstelling was erg groot.