Goede kwaliteit op veulenkijkdag

Zaterdag 25 augustus zijn we in gezelschap van Nol Gerritsen langs een aantal leden geweest om veulens te bekijken. Dit jaar ontvangst in Nieuw-Heeten, bij Gerrit-Jan van de Pol, daarna liep de route via Sylvia Evers naar Bennie Boojink in Luttenberg. Na de lunch waren we te gast bij Henri & Gait Bosch, en bij de familie Bosch in Luttenberg.
In tegenstelling tot vorig jaar, bezichtigden we dit jaar voornamelijk springveulens. Het beste veulen van de dag was Nova van de KleineSchaers, Berlin uit Jeonita Paulowna (v. Eldorado) van Sylvia Evers. op nummer 2 enn goed ontwikkelde Chapeau van de Gebr Bosch, en op 3 wederom een veulen van Sylvia, Verdi x Eldorado. Plaats 4 was voor de Verdi x Clinton van de Gebr Bosch en 5e werd de Halifax van het kluizebos x Mylord Carthago van H, Bosch.
Uiteraard deden onze leden actief mee met scoren, Martijs de Haan zat het allerdichtst bij Nol Gerritsen, op de voet gevolgd doorJan Schoorlemmer en Marinus Rietberg op plek 2.

Hieronder een foto van het winnende veulen, Berlin X Eldorado v/d Zeshoek:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA