Veulenkijkdag 2017

Afgelopen zaterdag 29 juli hebben we met de vereniging een ronde langs de veulens van leden gemaakt. Dit jaar aanvang met koffie en huisgemaakte appelcake op de Jacobshoeve in Heeten. Gerrit liet ons 3 dressuurgefokte veulens zien, waarvan 1 in eigendom van Jos Wichers Schreur. Daarna togen wij richting Lettele, waar ook Gerrit Bronsvoort ons 3 dressuurgefokte veulens liet zien. Richting de lunch, waren wij te gast bij VDP Horses in Bathmen. De eerste springveulens lieten zich goed zien, maar ook hier zagen we 2 heel mooie dressuurveulens van Revolution uit Gucci VDP (Apache x Welt Hit II) De heren en dames lieten zich de lunch goed smaken en na de middag vervolgde de route via Marinus Rietberg naar Jaap Spakman waar we een paar interessant gefokte springveulens bekeken. Ook dit jaar waren we voor de barbecue te gast bij Loes en Wouter. Dirk Reijne plaatste de Spielberg van Jos bovenaan bij de dressuurveulens, op de voet gevolgd door de Revolution nakomelingen van VDP Horses op 2 en 3. Als 4e eindigde de Don de Luxe van Loes en ook de Expression van Gerrit Bronsvoort kreeg een vermelding. Absolute nummer 1 bij de springveulens was de Verdi van Marinus Rietberg.De Dominator van VDP Horses viel goed in de smaak. Ook een goede recensie volgde voor de Action Breaker van Jaap Spakman, de Zirocco Blue bij VDP en de Grandorado x Berlin van Marinus Rietberg.
Zou je het leuk vinden als we volgend jaar bij jullie langskomen? Laat dit dan aan het bestuur weten, je kunt ons bereiken viaholbatheo@hotmail.com