Excursie 2017 op 10 juni

 

De jaarlijkse excursie zal plaats vinden op zaterdag 10 juni 2017.

Het programma ziet er vooralsnog als volgt uit:

9.15 uur vertrek met touringcar vanaf manege ’t Ruiterkamp in Bathmen

10.30- 12.00 uur  Stal ’t Hofstee in Lattrop

Stal ’t Hofstee is een groot paardenbedrijf in Lattrop wat momenteel onderdak biedt aan zo’n 250 paarden. Van opfok tot africhting, deze stal bevat alle elementen van veulen tot sportpaard. Wij krijgen een rondleiding over het bedrijf waarbij zij ons zullen vertellen over hun visie op opfok, fokkerij en geboortebegeleiding. Uiteraard is er ruimte voor vragen en discussie!

Voor meer informatie www.stalhofstee.nl

12.45-13.45  uur lunch.

Ook dit jaar zullen we gebruik maken van een uitgebreid lunchbuffet. Niet bij Van der Valk zoals jullie dit de afgelopen jaren gewend zijn, maar een heerlijk Duits buffet!

14.00- 16.00 uur Hengststation René Tebbel

Vlak over de grens in Emsburen zijn wij te gast bij Hengststation René Tebbel. Na een rondleiding gaan we kijken naar hun hengsten, er zullen merries met veulen aan de hand getoond worden en er wordt gezorgd voor een ruiter zodat er ook enkele sportpaarden onder het zadel getoond kunnen worden.

Kijk voor een voorproefje op www.hengststation-tebbel.de

17.30 verwachte aankomst manege ’t Ruiterkamp in Bathmen

De kosten voor de excursie, inclusief lunchbuffet en consumpties in de bus, bedraagt  € 30,- voor leden en € 35,- voor niet-leden. Opgave kan tot 4 juni door middel van opgave per mail naar holbatheo@hotmail.com, of een telefoontje naar 06-20406204 (Jiska)