Vrijspringwedstrijd zeer geslaagd.

We kijken terug op een heel geslaagde en goed bezochte wedstrijd vrij springen en bewegen! Met een deelnemersveld van 22 paarden waren er 6 prijzen te verdelen, en al in het begin van de avond werd besloten om dan ook 6 paarden te laten strijden in de finale.
Onder toeziend oog van juryleden Willem Greve en Henk Nijhof jr lieten de paarden hun verrichtingen zien. Al in de eerste ronde wisten 3 paarden beslist te overtuigen; Jeonita Paulowna (Eldorado van de zeshoek x Burggraaf keur) van de familie Evers uit Heeten, Inancara (Elton John x Indoctro) van Henri Bosch uit Luttenberg en Jump for Joy VDP (Ukato x Tangelo van de Zuuthoeve prok) van AJ en A van de Pol uit Bathmen. Op geringe afstand volgden MSJ Farao (Ferro x Vivaldi) van A. Hulshof uit Deventer, Isaura SF (Vittorio x Voltaire prestatie) van Henry Huis in ’t Veld en Jeckyll and Heyde VDP (Etoulon VDL x Quidam de Revel ster IBOP prok) van AJ en A van de Pol uit Bathmen. In de finale ronde wist Jeonita Paulowna de jury alsmede het publiek wederom te overtuigen met een paar rake sprongen en kwam als winnares uit de bus. Ook Inancara liet zich wederom goed zien, zij mocht de tweede prijs mee naar huis nemen. De strijd om de 3e plek was spannend. Waar de Ukato zich in de eerste ronde goed liet zien, wist de Vittorio in de finale ronde de jury toch te overtuigen. De vijfde plek was voor Jeckyll and Heyde VDP en een mooie 6e plaats voor MSJ Farao, een dressuurgefokt paard wat de juryleden en publiek wist te verrassen met een mooie springtechniek. Prijswinnaars gefeliciteerd! Deze avond zijn er foto’s gemaakt door BeCa Shots. Iedere deelnemer heeft een foto aangeboden gekregen namens Holbatheo, overige foto’s zijn in de loop van de week terug te vinden én na te bestellen op de site van BeCa Shots.