Veulenkijkdag weer zeer geslaagd

We kijken terug op een heel gezellige dag! Om 10.00 verzamelden de leden zich bij Han van Dijk en Evelien Brandt. Na koffie met koek werden de eerste veulens gescoord onder leiding van Dirk Reijne. Vervolgens waren we te gast bij Willie Wolfkamp en Angela Groten in Olst. De volgende stop bij Jos Wichers Schreurs, waar we te gast waren in het buurthuis voor de lunch. Vervolgens liep de route via Geert Hoekman naar Henry Huis in ’t Veld en sloten we af bij Loes Cevaal en Wouter Raamsman. We hebben genoten van het pakkende commentaar en hebben weer wat begrippen zoals: “mooie staart” en “lekker rauw veulen” aan onze vocabulaire toe kunnen voegen. Voorafgaand aan de barbecue maakte Dirk zijn top 5 dressuur- en springveulens bekend…uiteraard maakten de leden die het dichtstbij zijn score kwamen weer kans op een mooie prijs! Esmee, gefeliciteerd met je familiezak Snickers.

Voor plaatsing van de veulens zie veulenkijkdag.