Excursie 2009

Zaterdag 28 maart a.s. vindt onze jaarlijkse excursie plaats. ’s Ochtends zijn we te gast bij fokker Bennie Wezenberg in IJsselmuiden. Hij fokte onder andere Zélote (Chin Chin x Libero H). Als alles mee zit zullen we zowel deze hengst evenals zijn moeder kunnen bekijken, naast natuurlijk vele andere paarden.

’s Middags bezoeken we de nieuwe faciliteiten van Stoeterij Sterrehof in Nunspeet. De familie Campagne en bedrijfsleider Rob Vrolijken runnen deze fokkerij. Sterrehof is ondermeer eigenaar van de hengst Opium, die met Marc Houtzager op Internationaal niveau actief is in de sport en deel uit maakte van het Nederlandse springteam op de Olympische spelen in Hongkong. Deze middag zullen we ook een aantal nakomelingen van deze hengst kunnen bewonderen.

Vertrek vanaf DE SCHEG TE DEVENTER om 08.30 uur. We verwachten rond 17.30 uur weer terug te zijn. De kosten zijn nog niet definitief bekend, maar we proberen het op € 25,= per persoon te houden.
Opgave voor de excursie kan tot uiterlijk maandag 23 maart, bij voorkeur via de email: info@holbatheo.nl  of telefonisch: 06-24808737
Iedereen kan aan deze excursie deelnemen, ook niet-leden zijn van harte welkom (leden hebben wel voorrang). Voor niet-leden vragen wij een extra bijdrage van
€ 5,= per persoon.